page_banner

O lo'o fa'aaogaina masini fa'afoma'i e sui i le AIT mo le va'aiga fa'avavevave ma fa'atuatuaina COVID-19 pusa su'ega

I le maualuga o le faʻamaʻi COVID-19, e manaʻomia e se kamupani gaosi mea faʻafomaʻi ma suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga le faitau afe o pusa suʻega siama mai le US West Coast i Peretania i vaiaso taʻitasi mo le tufatufaina atu i falemaʻi.Ae na fa'afia ona latou fetaia'i ma lu'itau ma le latou uta-se'ia o'o ina la'a mai le ZHYT ma se fofo fe'avea'i e sili atu ona fetu'una'i ma fa'atuatuaina mo uta fa'alesoifua maloloina a le kamupani gaosi oloa.

“O le ZHYT e faia ma tu'uina atu fofo e le mafai e le tauvaga."– Faumea masini faafomai

LU'I: Pepe le uta, tuai

O le tagata fa'atau muamua o lo'o tu'uina atu mea tau femalaga'iga, o se ta'uta'u tele i le lalolagi atoa, sa le mafai ona tu'uina atu fa'amomoli i le fa'ai'uga o le vaiaso ma aso malolo e aunoa ma ni fa'alavelave, tuai tele, ma se vaega o tiliva mo pusa su'ega COVID-19 e mana'omia vave.

FOFOGA: Fetuuna'i, tautua pito i tua

O 'au a le ZHYT i luga o le eleele i Amerika i Matu ma Europa na faʻamaopoopoina e faʻamautu i le po, faʻaalia uta i luga o le ea mai San Francisco i Lonetona e ala i vaʻavaʻa autu e lua, faʻapea foʻi ma le tuʻuina atu o le aso e tasi mai le Malae Vaalele a Heathrow i Lonetona a le tagata faʻatau mo tapenaga mulimuli. ma tufatufaga.

O 'au a le ZHYT i itu uma e lua o le Atelani na tu'uina atu fo'i fa'amatalaga mata'ina o uta i le au fa'atau mai le amataga e o'o i le fa'ai'uga, fa'apea fo'i ma le pikiina i le fale o le tagata fa'atau i San Francisco ma auaunaga kilia o tiute.

O le ZHYT Difference Makers

Fofo fetu'una'i, fa'avasegaina, fa'atasi ai ma le fa'ai'uga o le vaiaso, tautua aso malolo

Fa'afeso'ota'i faiga, feso'ota'iga faifaipea ma nofoaga AIT i Europa e mafai ai le 24/7 fa'agaioiga lagolago

I totonu o le fale, laiseneina pisinisi tau pisinisi

Fa'afouga fa'agaoioi, faifai pea ma se pa'i patino

So'otaga va'ava'a malosi e momoli atu le gafatia

I'UUGA: Vave, sili atu fa'auiga tiliva

O le fofo a le ZHYT e le gata na lagolagoina le tuʻuina atu i le taimi o le faitau afe o pusa suʻega COVID-19 i falemaʻi ma aʻoga a Peretania i le taimi atoa o faʻamaʻi, ae na faʻapuʻupuʻu ai foʻi le taimi e tuʻuina atu ai le kamupani muamua mai le tolu aso i le lua.O loʻo faʻaauau pea ona faʻamoemoe le tagata faʻatau ile ZHYT mo faʻavavevave o mea faʻafomaʻi ma faʻataʻitaʻiga mai San Francisco i Lonetona, faʻapea foʻi ma galuega faʻaauau i luga o isi auala fefaʻatauaʻiga o le lalolagi.


Taimi meli: Oke-19-2021