page_banner

O Rusia ma Iukureini e o i le taua, e afaina ai le fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga!O le a siitia le tau o uta i luga o le sami ma le ea, o le fesuiaiga o tupe e pa'ū i le 6.31, ma toe faʻaititia le tupe mama a le tagata faʻatau...

I aso e lua ua tuanaʻi, e sili atu le popole o tagata uma i le tulaga i Rusia ma Iukureini, ma e sili atu ona faigata mo tagata faʻatau e-pisinisi i luga o tuaoi ona faia ni tuusaunoaga.Ona o le umi o pisinisi pisinisi, o gaioiga uma i luga o le konetineta o Europa e mafai ona i ai se aafiaga taua i tupe maua pisinisi a tagata faʻatau.O le a la le a'afiaga o le a o'o mai i fefa'ataua'iga e-fefa'ataua'iga?

 

Fefa'ataua'iga e-fefa'ataua'iga i le va o Rusia ma Iukureini e ono fa'alavelave sa'o
Mai le vaʻaiga o fefaʻatauaʻiga i luga o tuaoi, faʻatasi ai ma le faʻateleina o tauvaga maketi i Europa, Amerika ma Asia i Sautesasae, o Europa i Sasaʻe ua avea ma se tasi o "konetineta fou" mo le tele o tagata faʻatau Saina e paeonia, ma o Rusia ma Iukureini o loʻo i ai i le gafatia. fa'asoa:

 

Rusia o se tasi o le pito i luga 5 sili ona televave faʻatupulaia maketi e-pisinisi i le lalolagi.Ina ua maeʻa le faʻamaʻi o le faʻamaʻi i le 2020, o le fua o le e-pisinisi a Rusia na faʻateleina i le 44% i le $ 33 piliona.

 

E tusa ai ma faʻamaumauga a le STATISTA, o le fua o le e-commerce i Rusia o le a oʻo atu i le $ 42.5 piliona i le 2021. O le averesi o tupe faʻaalu a tagata faʻatau i fefaʻatauaiga i luga o tuaoi e 2 taimi i le 2020 ma le 3 taimi i le 2019, lea o poloaiga mai le faʻatau oloa Saina. mo le 93%.

 

 

 

Iukureini o se atunuu e maualalo le vaega o e-pisinisi, ae faʻateleina le tuputupu aʻe.

 

Ina ua maeʻa le faʻamaʻi, na oʻo atu i le 8% le faʻaogaina o le e-commerce a Iukureini, o se faʻaopoopoga o le 36% i lea tausaga ma lea tausaga aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi, tulaga muamua i le fua faatatau o le tuputupu aʻe o atunuu Europa i Sasaʻe;mai Ianuari 2019 ia Aukuso 2021, o le numera o faʻatau e-pisinisi i Iukureini na faʻateleina i le 14%, i le averesi o Tupe maua na siitia i le 1.5 taimi, ma o le aofaʻi o tupe maua na siitia i le 69%.

 

 

Ae o mea uma o loʻo taʻua i luga, faatasi ai ma le amataga o le taua, o le fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaʻiga i le va o Saina-Rusia, Saina-Iukureini, ma Rusia-Iukureini o le a faʻalavelaveina i soʻo se taimi, aemaise lava pisinisi faʻatau atu a tagata faʻatau Saina, o loʻo feagai ma le avanoa e fa'alavelave fa'afuase'i.

 

O tagata faʻatau e faia fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga i Rusia ma Iukureini e tatau ona vaʻaia faʻapitoa i le saogalemu o oloa i femalagaiga ma totonu o le lotoifale, ma faia ni fuafuaga faʻafuaseʻi mo taimi pupuu, feololo ma umi, ma faʻaeteete i filifili tupe faavae. malepe e mafua mai fa'alavelave fa'afuase'i.

 

Fa'amalologa o lo'o fa'alava i tua'oi ma le osooso o le uafu
O le a siitia tau o uta, o le a faateleina le pisi
O Iukureini sa avea ma faitotoa o Asia i Europa mo le tele o tausaga.A maeʻa le amataga o le taua, o le faʻatonutonuina o taʻavale, faʻamaoniga o taavale, ma le faʻamalologa o mea faʻapitoa i le sone o taua o le a vavae ese ai lenei ala tele felauaiga i Europa i Sasaʻe.

 

E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau mai fafo, e sili atu i le 700 tele avefeʻau i le lalolagi atoa e o atu i taulaga i Rusia ma Iukureini e momoli oloa i masina uma.O le amataga o le taua a Rusia-Iukureini o le a faʻalavelaveina ai fefaʻatauaʻiga i le itulagi o le Sami Uliuli, ma o kamupani vaʻa o le a latou tauaveina foi tulaga lamatia maualuga ma tau maualuga o uta.

 

O femalagaiga i luga o le ea ua matua afaina foi.Pe o vaalele sivili po o uta, o le tele o kamupani vaalele a Europa e pei o Netherlands, Farani, ma Siamani ua faalauiloa le taofia o vaalele i Ukraine.

 

O nisi kamupani fa'aalia, e aofia ai le UPS i le Iunaite Setete, ua latou fetuutuuna'i foi a latou lava auala o felauaiga ina ia aloese ai mai a latou lava tufatufaga lelei mai le afaina i le taua.

 

 

I le taimi lava e tasi, o tau o oloa e pei o le suauu ma le kesi masani o loʻo faʻatupulaia pea.E tusa lava po o le a le fela'ua'iga po'o le ea, e fa'atatau e toe si'itia le tau o uta i se taimi pu'upu'u.

 

E le gata i lea, o le au faioloa o loʻo vaʻaia avanoa faʻapisinisi e suia a latou auala ma faʻafefe ai le LNG na muai faʻamoemoe mo Asia i Europa, lea e ono faʻateleina ai le faʻalavelave i taulaga i Europa, ma o le aso faʻalauiloa o oloa faʻatau e-commerce e mafai ona toe faʻalautele.

 

Ae ui i lea, na o le pau lava le faʻamautinoaga mo tagata faʻatau o le aʻafiaga o le China Railway Express e le o faʻamoemoeina e sili atu.

 

Iukureini ua na o se laina lala i luga o le laina nofoaafi Saina-Europa, ma o le laina autu e matua le afaina lava i le sone taua: Saina-Europa nofoaafi ulufale atu i Europa ma le tele o auala.I le taimi nei, e lua auala autu: o le auala Europa i matu ma le auala Europa i saute.Iukureini ua na o se tasi o laina lala o le auala Europa i matu.malo.

Ma o le taimi "i luga ole laiga" a Iukureini e puupuu lava, o nofoaafi a Ukrainian o loʻo galue masani nei, ma o nofoaafi a Rusia o loʻo galue masani.Ole a'afiaga ile felauaiga ile nofoaafi a tagata fa'atau Saina e fa'atapula'aina.

 

Si'itia le tau o tupe, felafolafoa'iga tau fesuiaiga
O tupe maua a le au fa'atau o le a fa'aitiitia atili
I le taimi muamua, o le tamaoaiga o le lalolagi ua leva ona tauivi i lalo o le mamafa o le siʻitia o le tau o le tau ma le faʻamalosia o faiga faʻavae tau tupe.Ua valoia e JPMorgan o le fua faatatau o le tuputupu aʻe o le GDP o le lalolagi i tausaga taʻitasi na pa'ū i le na o le 0.9% i le afa muamua o lenei tausaga, ae o le tau na sili atu i le faaluaina i le 7.2%.

 

Ole fa'amalieina o fefa'ataua'iga i fafo ma fesuiaiga o tau o tupe o le a fa'aopoopoina ai fo'i a'afiaga.O ananafi, o le taimi lava na faʻasalalau ai le tala o le osofaʻiga a Rusia i Iukureini, na vave ona pa'ū le fesuiaiga o tupe Euean:

 

O le fesuiaiga o le euro ua paʻu i lona tulaga maualalo i le sili atu ma le fa tausaga, ma le laʻititi o le 7.0469.

Na pa'u sa'o foi le pauna mai le 8.55 i le 8.43.

O le ruble Rusia na gau le 7 saʻo mai le 0.77, ona toe foʻi lea i le 0.72.

 

 

Mo tagata fa'atau atu tuaoi, o le fa'aauauina o le fa'amalosia o le tau o le RMB e fa'asaga i le tala Amerika o le a a'afia sa'o ai tupe maua mulimuli a le au fa'atau pe a mae'a le fa'afesuia'iga o fefa'ataua'iga, ma o le a atili fa'aitiitia tupe maua a tagata fa'atau.

 

I le aso 23 o Fepuari, o le fesuiaiga o le RMB i luga o le matafaga e faasaga i le US dollar na sili atu i le 6.32 yuan, ma o le maualuga na lipotia o le 6.3130 yuan;

 

I le taeao o Fepuari 24, o le RMB e faasaga i le US dollar na siitia i luga o le 6.32 ma le 6.31, ma siitia i le 6.3095 i le taimi o le sauniga, latalata i le 6.3, o se maualuga fou talu mai Aperila 2018. Na toe paʻu i le aoauli ma tapunia i le 6.3234 i le 16: 30;

 

I le aso 24 o Fepuari, o le fua faatatau tutotonu o le RMB i le maketi fefaʻatauaʻiga i totonu o faletupe o le 1 US dollar i le RMB 6.3280 ma le 1 euro i le RMB 7.1514;

 

O le taeao nei, o le fesuiaiga o le RMB i luga o le atunuʻu e faʻatatau i le tala Amerika na toe tulaʻi i luga aʻe o le 6.32 yuan, ma e oʻo i le 11:00 i le taeao, o le pito maualalo na lipotia i le 6.3169.

 


“O le gau o le fesuiaiga o tupe mai fafo sa ogaoga.E ui lava ina lelei le faʻatau atu o oka i nai masina ua tuanaʻi, ae na sili atu le maualalo o le komisi tupe mama."

 

E tusa ai ma le au suʻesuʻe o pisinisi, o le maketi o fesuiaiga o tupe o loʻo matua le mautonu i lenei tausaga.A'o va'ai i le tausaga atoa o le 2022, a'o liliu i lalo le tala Amerika ma o fa'avae o le tamaoaiga o Saina e fai si malosi, o lo'o fa'amoemoeina o le a fa'afetaia le tau o le RMB i le 6.1 i le afa lona lua o le tausaga.

 

O le tulaga faʻavaomalo o loʻo vevesi, ma o le auala faʻasalalau mo tagata faʻatau e umi ma faigata ...


Taimi meli: Feb-26-2022